Daktenten

Wij zijn er bijzonder trots op! Vanaf maart 2019 is Kole Tenttrailers officieel leverancier van het daktentenmerk Koala Creek.

Met een daktent van Koala Creek geniet je van maximale vrijheid. Je hoeft geen 4wd te hebben om met een daktent op pad te gaan. De daktenten passen op vrijwel alle auto’s. Op plekken waar het is toegestaan kun je met een daktent fantastisch wildkamperen. Wildkamperen mag op bepaalde plaatsen in de Alpen, de Ardennen, de Highlands en in heel Scandinavië. De daktent staat in no-time op en je matras zit standaard in de daktent. Door op de auto te slapen heb je geen last van vocht, koude grond en ongedierte. In de auto houd je voldoende ruimte over voor je kleding en je overige kampeerspullen. Kamperen op de camping kan ook prima met een daktent. Als je wilt rondreizen dan is de daktent een ideaal en voordelig kampeermiddel. Op de camping betaal je alleen voor je standplaats en hoef je dus niet te betalen voor je tent!

Koala-Daktenten (3)

Koala Creek levert kwalitatief hoogwaardige daktenten. Dat zie je terug in de gebruikte materialen. Zo is de daktent van Koala Creek gemaakt van grijs ripstop polyester/katoen (model Active curved300gr/m2 of model Extreme top 400gr/m2). De naden zijn dubbel gestikt en getaped. De ramen en deuren zijn voorzien van NoSeeUmesh gaas en YKK ritsen. De 25 mm dikke geisoleerde bodem is voorzien van aluminium sterk traanplaat, het buizenframe is eveneens 25 mm dik en de scharnieren zijn van metaal.  Daarnaast is het model Extreme top standaard voorzien van een LED lamp, twee USB aansluitingen en een 12 volt aansluiting.

Koala-Daktenten (4)

Kom gerust langs om een daktent te bezichtigen. We bieden de daktenten niet alleen aan voor verkoop maar ook voor verhuur. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar of vul het contactformulier in.

www.koalacreek.info

Bestand met specificaties.