Aanbod

Onderdelen/ accessoires Holtkamper Flyer Spacer Cocoon Astro Kyte

Bent u op zoek naar accessoires of onderdelen voor uw Holtkamper?

Kole Tenttrailers kan van bijna alle type Holtkampers nog veel accessoires/ onderdelen leveren.

Vrijwel alle onderdelen en accessoires zijn nieuw leverbaar. Na het vervangen van versleten of kapotte onderdelen kampeert u weer met plezier en kan uw huidige Holtkamper weer jaren mee. Wij leveren framedelen en scharnieren van de Holtkamper Flyer, Spacer, Astro en Cocoon. Maar ook kuipen en dekzeilen van de Cocoon (alle bouwjaren), tentdaken van de Astro zijn nog leverbaar.

Wilt u uw huidige Holtkamper uitbreiden/ upgraden met bijvoorbeeld een luifel of binnentent plaats dan een aanvraag bij Kole Tenttrailers.

Luifels van de Flyer en Spacer, erkers en veranda’s van de Flyer, achtertenten Astro en diverse binnententen zijn nog nieuw leverbaar.

Heeft u een Astro S? Wist u dat u deze kunt upgraden naar een Astro XL (afsluitbare voortent) met inritsbaar kuipgrondzeil! Zo maakt u het kamperen met de Astro in het voor- of najaar aangenaam.

Hoe werkt het:

Ga naar onze website en vul het contactformulier in.

Geef in het bericht zo nauwkeurig mogelijk aan welk onderdeel u zoekt en voor welke type en bouwjaar Holtkamper deze bedoeld is. Laat in het bericht svp uw telefoonnummer achter, zodat wij indien nodig telefonisch contact kunnen opnemen.

U mag ons ook rechtstreeks via Whatsapp contacten (06-51611945).

In overleg kan uw Holtkamper ook door Kole Tenttrailers gerepareerd worden.

Wat is momenteel niet meer leverbaar:

Complete vouwwagen tenten van de Holtkamper Cocoon, Astro, Flyer!

Tentdaken van de Holtkamper Cocoon